Hrvatski radio

Radio Rijeka

Ožujak u Opatiji: jeftinije masaže i tretmani ljepote; šetnja, planinarenje

04.03.2016.

08:03

Autor: Marijana Smokvina

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Opatija je od danas oaza wellnessa. U akciju se uključuju gotovo svi opatijski hotelijeri, a osim nižih cijena brojnih usluga, organiziraju se i rekreativna događanja na otvorenom. Sve počinje 4. ožujka jer je na taj dan Opatija proglašena kraljevskim klimatskim lječilištem.

Već tradicionalno tijekom ožujka usluge u wellness-centrima - masaže, tretmani ljepote i suvremene terapeutske tehnike - nude se po povoljnijim cijenama. Organizirat će se i šetnje, rekreacija i vježbanje na otvorenom uz licencirane trenere.

U manifestaciju Ožujak - oaza wellnessa uključili su se gotovo svih opatijski hotelijeri, kao i Thalasso Wellness Centar te razni studiji za masažu i njegu tijela. Događanje je povijesno vezan za 4. ožujka 1889., kada je Opatija proglašena službenim kraljevskim klimatskim lječilištem.

Detaljan program ovogodišnjega mjeseca wellnessa možete pronaći na internetskim stranicama Turističke zajednice grada Opatije.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.