Hrvatski radio

Radio Rijeka

Pametnim telefonom i šetnjom po Opatiji do vrijednih nagrada

31.08.2019.

13:36

Autor: HRT - Radio Rijeka

Print Screen: Green city Opatija aplikacija na Google play store-u

Print Screen: Green city Opatija aplikacija na Google play store-u

Foto: - / -

Green city Opatija interaktivna je igra namijenjena svima koji žele upoznati kulturu grada te pritom osvojiti jednu od vrijednih nagrada lokalnih ugostitelja. Igra se putem mobilne aplikacije koju je moguće preuzeti na Google play store-u, a dostupna je isključivo za Android uređaje.

Sudionici igre, putem mobilne aplikacije Green city Opatija dobivaju listu zadataka i uputa, a odgovarajući na zagonetke vezane uz pojedina događanja, kao i znamenitosti koje se nalaze na području Opatije i Voloskog, skupljaju bodove.

Mobilnu aplikaciju Igru je moguće odigrati do 6. rujna u 12 sati, kada će biti objavljeni rezultati. Igra je zabavnija u timu od dvoje ili više osoba! Prijavitelj mora biti punoljetan kako bi pristao na korištenje osobnih podataka, no igra je zanimljiva i djeci radi svog edukativno-zabavnog karaktera.

Kako mogu igrati?
1. Prijavi se putem online obrasca prijave
2. Preuzmi aplikaciju
3. Započni igru. Prošetaj se, istražuj i rješavaj zagonetke o povijesti i kulturi Opatije
4. Poveži se na internet i pošalji svoje rezultate

Pripazite da ne započnete igru ako niste sigurni da je želite završiti istog dana, jer sadrži vremensku komponentu koja je ključna za bodovanje.

Tijekom igre objavite svoje fotografije na društvenim mrežama i zaradite dodatnih 50 bodova koristeći hashtagove #GreenCityOpatija i #Žmergo. Igrači s najviše bodova mogu osvojiti jednu od vrijednih nagrada lokalnih ugostitelja: Street food Boem Volosko, Caffe bar Vološćica ili Caffe bar Eugenian. 

Za sve one koji žele više informacija mogu ih dobiti na web stranici www.zmergo.hr. Poslušajte što nam je u razgovoru o igrici rekla Helena Traub iz udruge Žmergo:

Helena Traub o igri Green city Opatija, prirpemila Neva Funčić

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.