Hrvatski radio

Radio Rijeka

PBZ Grupa Domu za odgoj djece i mladeži Rijeka donirala gotovo 100 tisuća kuna

02.08.2022.

11:52

Autor: Radio Rijeka

Kroz projekt "Činim dobro svaki dan" do sada realizirano više od 60 donacija

Kroz projekt "Činim dobro svaki dan" do sada realizirano više od 60 donacija

Foto: - / PBZ

PBZ Grupa kroz svoj humanitarni projekt "Činim dobro svaki dan" i Visa karticu sa srce opremila je učionicu Doma za odgoj djece i mladeži Rijeka novim računalima. 

Donaciju je u ime PBZ Grupe uručio Diego Marot, direktor, Regija za poslovanje malim i srednjim poduzećima PBZ-a.

Zahvaljujući donaciji PBZ Grupe nabavili smo 14 kompleta računala koji će omogućiti našim korisnicima veću dostupnost suvremenih oblika obrazovnih aktivnosti, kao što su praćenje online nastave i učinkovito sudjelovanje u aktivnostima virtualnih učionica.

Dina Šverko, ravnateljica Doma za odgoj djece i mladeži Rijeka

Dom za odgoj djece i mladeži Rijeka ustanova je socijalne skrbi koja pruža socijalne usluge djeci i mladima s poremećajima u ponašanju i teškoćama mentalnog zdravlja, što uključuje osiguravanje stalnog i privremenog smještaja te cjelodnevnog i poludnevnog boravka djeci i mladima koji iskazuju odstupanja na planu ponašanja.


Uključuje i njihov prihvat, zbrinjavanje, dijagnosticiranje i pružanje odgovarajućih oblika stručne pomoći. Dom pruža institucijske i izvaninstitucijske usluge koje koristi oko 170 korisnika - djece, mladih i njihovih obitelji.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.