Hrvatski radio

Radio Rijeka

Petak u Beertiji: Damir Avdić i bend Kurve

15.12.2021.

08:12

Autor: HRT - Radio Rijeka

bend kurve

bend kurve

Foto: - / Distune

Beskompromisna kombinacija Damira Avdića i benda Kurve svirat će u petak, 17. prosinca u Beertiji s početkom u 21 sat.

Damir Avdić je pjevač, pjesnik, gitarist, kantautor, glumac, pisac, mislilac. Sve radi iz srca, trijezne glave- uvijek u srž problema. Mnogima stane na žulj do kraja razobličavajući banalnost surove svakodnevnice.


Društvo mu u petak prave punk vizionari iz benda Kurve. Vješta kombinacija žanrova ili jednostavno kako sami kažu: galopirajući RnR/pank/rokenrol. Odmak od stvarnosti i/li propitkivanje iste. Najbolje doći i uvjeriti se uživo!


Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 40 kuna moguće je kupiti u Dallas music shop Rijeka ili u ustavu Entrio, ukoliko ih ostane na dan koncerta cijena se diže na 60 kuna.


Događaj je organiziran uz poštivanje preporuka i mjera Nacionalnog stožera civilne zaštite, a posjetitelje se poziva na odgovornost i ponašanje u skladu s navedenim odlukama. Na ulazu će biti potrebno predočiti COVID digitalnu potvrdu, negativni test ili dokaz o preboljenju COVID-19 u zadnjih 6 mjeseci.Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.