Hrvatski radio

Radio Rijeka

Petrc: I dalje ćemo sufinancirati topli obrok trećemajcima koji su u škveru

17.06.2019.

12:49

Autor: Josip Krmpotić

Foto: Pixsell

Foto: Pixsell

Foto: - / -

Uvažavajući i dalje vrlo neizvjesnu sudbinu Brodogradilišta 3. maj te u očekivanju još jednoga ročišta zakazanog za početak srpnja, iz proračuna Primorsko-goranske županije, u suradnji s Gradom, i dalje će se sufinancirati topli obrok za sve radnike koji su još uvijek u škveru.

Rekao je to na današnjem susretu s novinarima u prostorima Županije pročelnik ureda župana Goran Petrc. Što će biti nakon srpanjskog ročišta teško jer predvidjeti, ali nastojat ćemo pomoći u svakom slučaju, rekao je Petrc. 

Na kolegiju je danas bilo riječi i o natječaju za pokroviteljstva i sufinanciranje manifestacija od općeg značaja za Primorsko-goransku županiju, koji je objavljen u travnju. Na natječaj su stigla 62 zahtjeva od 55 prijavitelja, a povjerenstvo je razmatralo okruglo 60 programa vrijednih 3 milijuna i 971 tisuću kuna, od čega je od Županije zatraženo sufinanciranje od milijun i 215 tisuća kuna, rekao je pročelnik Petrc. Poslušajte: 

Petrc o trećemajcima i sufinanciranju manifestacija, pripremio Josip Krmpotić

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.