Hrvatski radio

Radio Rijeka

PGS: "Energova" anketa potvrđuje da ne žele konkretno rješenje problema

11.05.2015.

13:34

Autor: Josip Krmpotić

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Oni koji su u "Energu" plaćeni da promišljaju i planiraju razvoj tvrtke, ukjljučujući i iznalaženje razumnih rješenja vezanih uz previsoke račune grijanja u Rijeci, nesposobni su, neodgovorni, neorganizirani i jednostavno ne znaju, poručuju članovi PGS-a.

Upravo stoga problemi Energa, odnosno problemi za sve oni koji plaćaju visoke račune, i dalje ostaju. Ništa se, ni nakon potpuno nerazumljive ankete, nije promijenilo - poručili su članovi Primorsko-goranskog saveza na današnjoj konferenciji za novinare.

Anketa među korisnicima je prebacivanje loptice onima koji samo znaju da im nije dobro i da ga računi ubijaju. "Potvrdili su da stvar ne žele riješiti sustavno jer oni koji su plaćeni da promišljaju razvoj Energa i daljnje djelatnosti nisu spremni, nesposobni su i prebacuju teret na potrošače", rekla je Tea Mičić Badurina.

PGS će i dalje biti uz prosvjednike i dio oporbe jer tu točku riječko gradsko vijeće mora još jednom razmotriti kako bi se prije početka nove sezone grijanja pronašla bolja rješenja. Jedno od njih bilo bi i odlazak vodeće graniture EnergaJavlja Josip Krmpotić:

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.