Hrvatski radio

Radio Rijeka

PGS i IDS u Matuljima: lokalpatriotizam u pravom smislu riječi

18.02.2016.

17:38

Autor: Josip Krmpotić

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Ne treba nam demagogija, treba nam prava sloga. Ne poput one koju nude neke druge opcije, treba nam lokalpatriotizam u pravom smislu riječi, poručili su danas kandidati PGS-a i IDS-a za načelnika Matulja.

Ne treba nam demagogija, treba nam prava sloga. Ne poput one koju nude neke druge opcije, treba nam lokalpatriotizam u pravom smislu riječi i samo tako u slijedećih godinu dana možemo realizirati neke realne razvojne projekte - baš zato molimo birače da 20. ožujka dobro razmisle o našoj zajedničkoj budućnosti!

Kandidat za načelnika Općine Matulji dr. Mladen Prenc i njegovog zamjenik Bruno Frlan napomenuli su da su im birači najjači i zapravo jedini partner. A gotovo dva desetljeća obnašanja vlasti u Matuljima potvrda su da itekako znaju locirati sve probleme u općini.

U svoje vrijeme, rekao je Frlan, omogućili smo dobre početne korake razvoja. Sada to, ako bude prave komunikacije, nakon izbora možemo nastaviti, zaključio je. Na kraju konferencije potpisan je i Sporazum o zajedničkom nastupu na izborima koalicije PGS-a i IDS-a.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.