Hrvatski radio

Radio Rijeka

PGS: Naši građani zaslužuju vidjeti svoju reprezentaciju uživo na Rujevici

16.10.2019.

12:02

Autor: Josip Krmpotić

Foto: Pixsell

Foto: Pixsell

Foto: - / -

Građani Primorsko-goranske, Istarske i Ličko-senjske županije zaslužuju vidjeti uživo svoju reprezentaciju, a priče o grijanom travnjaku ili pak većoj zaradi HNS-a više su nego smiješne jer ako netko u ovoj zemlji financijski dobro stoji onda je to krovna nogometna organizacija, poručuju iz PGS-a.

I samo razmišljanje o premještanju posljednjeg susreta kvalifikacija za nogometni EURO 2020. iz Rijeke u Zagreb je čudno jer je kalendar davno dogovoren pa je sve što se događa zapravo uvreda svih navijača našega kraja, rečeno je na konferenciji za novinare PGS-a u Rijeci.

Zapravo, najzanimjlivije u svemu je da je jedan od vodećih ljudi i član Izvršnog odbora HNS-a Damir Mišković rekao svoje i naglasio da nikakvih službenih pa ni neslužbenih dogovora o premještanju susreta Hrvatska -Slovačka s Rujevice na Maksimir nije bilo, ali službeni HNS o svemu šuti. Poslušajte potpredsjednika PGS-a Damira Pilepića: 

Damir Pilepić o utakmici na Rujevici, pripremio Josip Krmpotić

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.