Hrvatski radio

Radio Rijeka

PGŽ: 29 novozaraženih, preminula jedna osoba

06.02.2021.

10:45

Autor: HRT - Radio Rijeka

Foto: Pixsell

Foto: Pixsell

Foto: - / -

U PGŽ danas 29 novooboljelih, a 25 osoba je ozdravilo tako da je trenutno u PGŽ bolesno 530 osoba. Na bolničkom liječenju su 24 pacijenta, na respiratoru je jedna osoba, a jučer je na žalost u KBC-u Rijeka jedna osoba preminula od bolesti COVID - 19.

Prema današnjim podacima epidemiološke službe Nastavnog zavoda za javno zdravstvo u PGŽ je 29 novooboljelih i 25 ozdravljenih osoba te je broj aktivnih slučajeva 530.

Ukupno je tijekom jučerašnjeg dana laboratorijski obrađeno 474 uzoraka. Udio pozitivnih osoba unutar broja laboratorijski obrađenih testova iznosi 6.1%.

Prema podacima Ureda ravnateljstva KBC -a na bolničkom liječenju se nalaze 24 pacijenata, a na respiratoru je jedna osoba.Tijekom jučerašnjeg dana, nažalost, preminula je jedna osoba.

Udio liječenih osoba od COVID-19 bolesti unutar ukupnog broja zaraženih osoba u PGŽ je 4.5% istoimenog udjela. U PGŽ je ukupno do danas drugom dozom procijepljeno 2892 osoba, što čini udio procijepljenosti drugom dozom od 58%

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.