Hrvatski radio

Radio Rijeka

Pips, Chips & Videoclips u riječkom Pogonu kulture

04.12.2015.

16:29

Autor: Hrvatski Radio

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Nakon što su u dvije godine napunili Klub na Trsatu te rasprodali Palach, zagrebačka rock grupa Pips Chips & Videoclips će se pred svojim riječkim štovateljima ponovo ukazati u subotu, 5. prosinca, u Pogonu kulture.

Riječani mogu biti sigurni da ih popularni Pipsi ni ovaj put neće razočarati playlistom na kojoj će se naći niz njihovih najvažnijih pjesama na kojima su stasale generacije slušatelja domaćeg rocka - od albuma prvijenca "Shimpoo Pimpoo" iz 1993. pa do recentnog "Walta". Upravo im je ta kolekcija prošle godine osigurala nagradu Porin za najbolji album rock glazbe, a o njegovom uspjehu dovoljno govori činjenica da je doživio i drugu nakladu, nakon što je prva rasprodana. Na tržištu je i "Akustični Walt", DVD izdanje na kojemu je bend akustičnim live verzijama ovjekovječio sve songove s aktualnog albuma.

O tome što nas čeka na nastupu u Rijeci, kako izgleda jedan radni dan u životu umjetnika i zašto su se odlučili objaviti svoj cjelokupan katalog na USB-u, Ivica Vrkić je razgovarao sa spiritusom movensom grupe Pips, Chips & Videoclips, autorom pjesama i frontmanom Dubravkom Ivanišem - Ripperom. Poslušajte razgovor:

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.