Hrvatski radio

Radio Rijeka

"Pljušte" pozivi riječkome gradonačelniku da podnese ostavku!

13.04.2018.

13:36

Autor: Lea Domijan Fišter

Zvonimir Peranić i Petra Mandić (Foto: Lea Domijan Fišter / HRT - Radio Rijeka)

Zvonimir Peranić i Petra Mandić (Foto: Lea Domijan Fišter / HRT - Radio Rijeka)

Foto: - / -

Lavinu je sam izazvao, uputivši javni poziv gradskim vijećnicima neka se - samoraspuste. Danas su i vijećnici Mosta te Predrag Miletić iz Liste za Rijeku poručili da će njegov prijedlog podržati ako i gradonačelnik podnese ostavku.

No čini im se da on više nema hrabrosti izaći ni pred građane niti pred članove vlastite stranke, gdje je još prije nekoliko mjeseci trebao provesti stranačke izbore!

Tvrde da sustav kakav je stvorio Vojko Obersnel više nije samoodrživ bez konstantnog upumpavanja novaca jer je građana i poslovnih subjekata sve manje, samo je uhljeba sve više. 

S obzirom na novi odjel gradske uprave, Zvonimir Peranić je podsjetio na to da slijedi novi uhljebnički val, dok je Petra Mandić rekla kako je svjesna da je gradonačelniku teško jer nakon 18 godina više ne može samovoljno provoditi svoje odluke, a da oni u Mostu nisu spremni podržati baš svaki prijedlog i odluku te da imaju drukčiji program. Poslušajte izjave Peranića i Mandić:

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.