Hrvatski radio

Radio Rijeka

Plovidba Rijeke psihologije bliži se kraju...

18.02.2022.

12:33

Autor: Radio Rijeka

Rijeka psihologije

Rijeka psihologije

Foto: - / Rijeka psihologije

Približavamo se kraju plovidbe Rijeke psihologije, no prije pozdrava ostalo je još zanimljivih predavanja. Evo što su za sve zainteresirane pripremili za sutra:

Stručnjaci pomagačkih zanimanja imaju priliku sudjelovati u radionici o sve češćoj pojavi radnog sagorijevanju.


Bit će održano i interaktivno predavanje za buduće majke kako bi psihički i fizički bile spremnije za novu ulogu u koju se upuštaju. Predavanje o poremećajima spavanja kod žena koje su preboljele ili trenutno boluju od rada dojke namijenjeno je njima, njihovim bližnjima i stručnjacima koji rade s ženama oboljelim od raka dojke.


Postoji li veza između inteligencije, rad mjesta, kognitivnih sposobnosti i ponašanja usmjerenih ka zdravlju? Interaktivno predavanje na ovu temu ponudit će odgovore i mogućnosti da sami iznesete svoje ideje o temi.


Iz Rijeke psihologije pozivaju vas da se uključite u humanitarnu akciju kojom se prikupljaju sredstva za odgojno – obrazovnu skupinu djece s intelektualnim poteškoćama Dječjeg vrtića Sušak. 


U humanitarnu akciju možete se uključiti uplatom na žiro-račun Filozofskoga Fakulteta u Rijeci (IBAN: HR9123600001101536455, ZABA; poziv na broj: 70505505759-06, svrha uplate: humanitarna akcija).


Više detalja o manifestaciji i cijeli ovogodišnji program možete pronaći ovdje.


Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.