Hrvatski radio

Radio Rijeka

Počeo Student Day Festival, najveća studentska manifestacija u Hrvatskoj

02.06.2017.

11:34

Autor: Matea Krmpotić, Iva Črnjar Ivančan

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

U tijeku je riječki Student day festival, najveći studentski festival u Hrvatskoj. Studenti su simbolično preuzeli ključeve grada, a ovoga će se vikenda široj javnosti predstaviti studentske udruge sa svojim projektima.

Danas i sutra održava se i Studentski dan sporta, u suradnji s Riječkim športskim sveučilišnim savezom. Tijekom ova dva dana građanima će se predstavljati studentske udruge sa svojim projektima. Studenti će na Korzu imati mogućnost natjecati se u različitim sportskim disciplinama, poput graničara, nogometa, košarke, squash-a.

Koncertni dio održat će se u petak 2. i subotu 3. lipnja 2017. Na glavnom Open air flooru nastupit će, među ostalima, Kiril Djaikovski, Jinxi, Marijan Ban te mlade riječke snage Muhe bez glave, PleteRI, Nord, kao i dobitnica Porina Antonela Doko. Na KBS WareHouse flooru nastupa Danny Howells, jedan od najpoznatijih engleskih producenta i DJ-a, te mnoštvo renomiranih regionalnih house i techno izvodača poput LTJ Bukema.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.