Hrvatski radio

Radio Rijeka

Počinje božićna čarolija u Rijeci: Bajka u Toweru, a klizalište na Gatu

20.11.2015.

15:35

Autor: Blanka Uzelac

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Na Gatu Karoline Riječke danas besplatno klizanje na klizalištu Morska pahuljica, a sutra u Tower centru otvorenje Božićne bajke na četiri tisuće kvadratnih metara. Dječje radosti u Rijeci počinju, ali zabavnih sadržaja bit će i za odrasle.

Od danas je u Rijeci otvoreno klizalište Morska pahuljica. S obzirom da je početak nove sezone, za sve posjetitelje klizanje je danas besplatno. Dom mladih organizira i školu klizanja, a Morska pahuljica bit će otvorena do 17. siječnja iduće godine i to svakim radnim danom od 16 do 22 sata, a vikendom i praznikom od 10 do 22 sata.

U Tower centru na Pećinama sutra se otvara prvo klizalište u zatvorenom prostoru. Bivši Semeraro pretvoren je u Božićnu bajku. Uz komercijalni dio, u Toweru će biti održano niz humanitarnih akcija, za potrebe Dječjeg doma "Ivana Brlić Mažuranić" u Lovranu, riječku Udrugu Nada i djecu slabijeg materijalnog statusa. U nedjelju će biti finale izbora Djeda Božićnjaka. Od prijavljenih, u finalu će biti trojica, a tko bude najvjernije rekao "Ho,ho,ho!", taj će biti pobjednik. Poslušajte prilog:

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.