Hrvatski radio

Radio Rijeka

Policija moli pomoć: znate li tko je žena s fotorobota?

02.11.2016.

11:10

Autor: Boris Kanazir

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Crikvenička policija još uvijek pokušava rasvijetliti razbojništvo počinjeno 22. rujna u tamošnjoj trgovini mješovitom robom. Izrađen je fotorobot moguće počiniteljice, pa iz PU primorsko-goranske mole građane koji možda znaju o kome se radi da se jave.

Razbojništvom u trgovini u Crikvenici tvrtka iz Zagreba oštećena je za više tisuća kuna. Ukraden je novac, cigarete i alkoholna pića. U dosadašnjoj istrazi napravljen je fotorobot moguće počiniteljice.

Ženska osoba je vitka, visoka oko 170 cenimetara. Ima kestenjastu kostu i izrazito bijele zube. Odjevena je bila u duge tamne hlače, balerinke bež boje, majicu s kapuljačom sive boje i sa sivim prugama različitih širina. Na ramenu je nosila crnu sportsku torbu.

Građane koji prepoznaju ženu sa slike iz Policijske uprave primorsko-goranske mole da se jave u PP Crikvenica na 051/439-010 ili 439-039, najbližu policijsku postaju ili da nazovu 192. Policiji se, ako imate kakvu informaciju, možete javiti i elektroničkom poštom na primorsko-goranska@policija.hr.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.