Hrvatski radio

Radio Rijeka

Policija potvrdila da je mladić na Jelenju stradao zahvativši čelično uže

13.08.2020.

12:30

Autor: Ivan Ribarić

Foto: Pixsell

Foto: Pixsell

Foto: - / -

Dolaskom do privatnih parcela, u vožnji je zahvatio fizičku prepreku - čelično uže postavljeno između stabala što je imalo za posljedicu zadobivanje teških ozljeda, ističu iz policije okolnosti stradavanja 21-godišnjeg mladića na području Jelenja.

Policijski službenici Policijske uprave primorsko-goranske provode kriminalističko istraživanje radi utvrđivanja okolnosti smrtnog stradavanja 21-godišnjeg mladića u subotu, 9. kolovoza ove godine na području Jelenja. 

Dosad provedenim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je stradali mladić 9. kolovoza oko 20 sati u šumskom predjelu naselja Lopača upravljao motociklom. Unatoč pruženoj liječničkoj pomoći i reanimaciji, nažalost je preminuo na mjestu događaja.

U sklopu dosad provedenog kriminalističkog istraživanja obavljen je očevid i razgovori s više osoba koje raspolažu s korisnim saznanjima vezanim uz ovaj događaj. O svim dosad prikupljenim saznanjima policija je izvijestila nadležno Županijsko odvjetništvo u Rijeci, u suradnji s kojima se kriminalističko istraživanje nastavlja.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.