Hrvatski radio

Radio Rijeka

Policijsko izvješće o mirnoj noći, vatrogasci zahvaljuju

01.01.2019.

10:37

Autor: Tatjana Sandalj

Foto: Goran Kovačić / Pixsell

Foto: Goran Kovačić / Pixsell

Foto: - / -

Na području Policijske uprave primorsko-goranske organizirano je 17 javnih okupljanja, dočeka nove godine, a policija nije zabilježila niti jedno narušavanje javnog reda i mira, stoji u njihovu jutrošnjem izvješću. I noć bi protekla mirno da nisu razbijena stakla na devet automobila u Rijeci.

Prema procjenama policije, na dočeku Nove u Fužinama je bilo oko 7.000 posjetitelja, u Novom Vinodolskom oko 4.000, a u Rijeci i Opatiji staru godinu je ispratilo po 2.500 građana.

Uz tri prometne nesreće u kojima je jedna osoba lakše ozlijeđena, jednog ozlijeđenog uporabom pirotehnike na širem opatijskom području te dva požara kontejnera za smeće u Rijeci, bila bi to mirna noć, ali...

U Ulici Žrtava fašizma, u Rijeci, oštećeno je devet vozila. Rrazbijena su stakla, a među stradalim autima bila su četiri službena vozila policije. Brzom intervencijom policija je pronašla 23-godišnjeg hrvatskog državljanina koji se dovodi u vezu s ovim događajem. Kriminalističko istraživanje je u tijeku.

Zapovjednik smjene Javne vatrogasne postrojbe grada Rijeke Boris Kauzlarić u programu Radio Rijeke zahvalio je savjesnim ljudima jer je to bila mirna noć za vatrogasce, poslušajte:

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.