Hrvatski radio

Radio Rijeka

POS na području Kraljevice: Šmrika će biti mjesto poželjno za život

19.10.2020.

15:53

Autor: Josip Krmpotić

Foto: Marko Jurinec / Pixsell

Foto: Marko Jurinec / Pixsell

Foto: - / -

Potpisivanjem ugovora o gradnji POS-ovih stanova i poslovnih prostora u Šmriki trebalo bi početi i formiranje njenog centra. Šmrika ima tendenciju rasta, a izgradnjom stambeno-poslovne zone postat će mjesto poželjno za život.

U Šmriki, drugom po veličini naselju Grada Kraljevice, potpisan je Ugovor o gradnji poslovno-stambenog objekta u kojem će biti osam stanova i tri poslovna prostora, a cijeli je POS-ov projekt vrijedan nešto manje od sedam milijuna kuna.

Ugovor su potpisali Grad Kraljevica, APN kao investitor, izvođač radova Tehno elektro iz Đakova, Tomting koji će obavljati stručni nadzor te Trgovina Krk koja je kupila dva poslovna prostora. Jedan poslovni prostor kupila je gradska uprava Kraljevice.

Radovi bi trebali početi u roku od dva tjedna, a završetak je planiran za deset mjeseci, do godine dana, rekao nam je gradonačelnik Kraljevice Dalibor Čandrlić.

U posljednje tri godine ovo je već osmi projekt za kojeg potpisujemo ugovor i doista ima razloga za optimizam, a posebno u Šmriki, rekao je Čandrlić. Kako je to pojasnio, poslušajte u razgovoru:

Šmrika će biti mjesto poželjno za život, pripremio Josip Krmpotić

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.