Hrvatski radio

Radio Rijeka

Posla za dežurne službe: srušeno stablo, prometna...

25.11.2018.

14:20

Autor: Tatjana Sandalj

Foto: Nel Pavletić / Pixsell

Foto: Nel Pavletić / Pixsell

Foto: - / -

Neuobičajena prometna, srušeno stablo, a i Adamićeva je zatvorena zbog uklanjanja štete nastale padom skele na zgradi nekadašnje pošte: puno posla za dežurne službe PGŽ. Uz Adamićevu ulicu je, do 17 sati, zbog snimanja filma, zatvoren i dio Ulice Jadranski trg, do raskrižja sa Zadarskom ulicom.

U nedjelju, oko šest sati, stablo se srušilo na cestu, na Pećinama, pa se nije moglo prometovati Šetalištem 13. divizije. Srušilo se veliko stablo preko puta zgrade koju Riječani poznaju kao Vila Olga, a tom prilikom oštećena su dva vozila. U 10:5 sati cesta je opet otvorena za promet. 

U Sušackoj dragi, Ulica Brig, došlo je do prometne nesreće u kojoj je vozač Taxi Cammea izgubio nadzor nad vozilom i udario parkirano vozilo koje je od udarca završilo na zaštitnoj ogradi iznad kućnog broja 51.

Vatrogasci Vrbovskog sinoć su, u 19:34 sati, zaprimili dojavu o požaru na gospodarskom objektu u Ulici Senjsko. Sve je prošlo, na sreću, bez ozlijeđenih osoba i samo s materijalnom štetom. Vatrogasci su na intervenciju izašli u suradnji s DVD Moravice, s četiri vozila i 19 vatrogasaca. Požar je stavljen pod kontrolu u 20:30 sati. 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.