Hrvatski radio

Radio Rijeka

Pošto kilo umjetnosti, gazdarice?

28.06.2020.

14:26

Autor: HRT - Radio Rijeka

Foto: Dijana Lukić

Foto: Dijana Lukić

Foto: - / -

Izložba slika Dijane Lukić i radova iz fundusa Likovne radionice Art & hobby u Relativnoj galeriji obilježava 20 godina kontinuiranog rada autorice i njene privatne likovne radionice kroz koju su prošle generacije polaznika.

Svečano zatvaranje izložbe održat će se u Relativnoj galeriji u ponedjeljak u 18:00 s prigodnim programom i podjelom nagrada iz velikog nagradnog fonda koji je pripremljen za sve koji su pomogli promociji i uspjehu izložbe.

Ovo je prva cjelovita izložba koja prikazuje ukupan rad Dijane Lukić i radove iz fundusa radionice Art & hobby. Likovna radionica Art & hobby puna dva desetljeća bila je mjesto susreta umjetničkih duša kroz tečajeve koje je vodila slikarica Dijana Lukić. Danas u njoj djeluju i drugi pedagozi i radionica je postala pojam fleksibilnog mjesta dobre likovne edukacije.

Izložba obuhvaća preko 50 slika velikih formata angažirane tematike Dijane Lukić te slike, skulpture i keramiku iz fundusa Likovne radionice Art & hobby. Postav je prodajnog karaktera. Organizirana je i aukcija slika.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.