Hrvatski radio

Radio Rijeka

17:45 / 31.12.2017.

Autor: Nenad Lučić

Požar progutao kotlovnicu PC-a Petehovac, otkazani svi aranžmani

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Zbog požara koji je danas buknuo u kotlovnici Planinskoga centra "Petehovac" kod Delnica, svi su novogodišnji aranžmani otkazani. Centar će, kažu vlasnici, zbog saniranja štete biti zatvoren barem nekoliko sljedećih dana.

Novogodišnje je razdoblje vrijeme kada se vlasnici smještajno-turističkih objekata u Gorskome kotaru s razlogom nadaju dobrim rezultatima, no tako, nažalost, neće biti u Planinskome centru "Petehovac" nedaleko Delnica. 

Naime, kotlovnicu centralnoga grijanja planinskoga centra danas je zahvatio požar i vatra je u vrlo kratkom roku potpuno uništila taj dio objekta, zbog čega nije moguće zagrijavanje većine soba i restorana.

Na Petehovcu su morali biti otkazani svi novogodišnji aranžmani, a zbog sanacije znatnih šteta u kotlovnici i otklanjanja posljedica požara vlasnici objekta obavještavaju zainteresirane posjetitelje da će planinski centar nedaleko Delnica biti zatvoren najmanje nekoliko dana.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.