Hrvatski radio

Radio Rijeka

Požari i vjetar zaposlili dežurne službe

11.08.2017.

09:32

Autor: Antonela Galić

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Nitko od 36 putnika iz autobusa koji se sinoć, oko 19:30 sati, zapalio na obilaznici prema Crikvenici, dva kilometra od Krčkog mosta u smjeru Zagreba, nije ozlijeđen. Za dežurne službi bili su to dinamično poslijepodne i večer.

Kratkotrajna nevera, odnosno jak vjetar, srušio je na području Lovrana i Mošćeničke Drage nekoliko stabla, a grane su padale i na prometnice. Vjetar je prevrtao kontejnere za smeće, pa su na teren izašli vatrogasci, ali i djelatnici dežurne komunalne službe.

Požar borove šume na Čikatu u Malom Lošinju, ugašen je jučer u 17 sati. Izgorjelo je 1.500 četvornih metara.

Policija je noćas oko pola noći primila dojavu o požaru koji se dogodio u obiteljskoj kući u Cresu. Požar su ugasili pripadnici profesionalne postrojbe Grada Cresa i DVD-a Cres oko 00:30 sati. U vrijeme izbijanja požara u kući su se nalazili vlasnici - dvoje njemačkih državljana s djecom. Zbog udisanja dima, liječnička pomoć im je pružena u KBC Rijeka. Uzrok požara bio je kvar na električnoj instalaciji.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.