Hrvatski radio

Radio Rijeka

Poziv na tribinu o urbanističkom razvoju Opatije

27.09.2017.

13:43

Autor: Eduard Kišić

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

U Kulturno turističkom centru Gervais, u četvrtak 28. rujna, u 17 sati, bit će održana tribina "Vizija urbanističkog razvoja Opatije". Organizatori iz Gradskog vijeće Grada Opatije žele čuti stručnjake, ali i glas građana!

Na tribini će sudjelovati dr. Branko Blažević s Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, dr. Koraljka Vahtar Jurković iz Upravog odjela za prostorno uređenje, graditeljstvo i zaštitu okoliša Primorsko-goranske županije, dr. Biserka Dumbović Bilušić iz Konzervatorskog odjela u Rijeci te profesori s Arhitektonskog fakulteta u Zagrebu: dr. Anka Mišetić i dr. Damir Krajnik.

Predsjednik Gradskog vijeća Grada Opatije Robert Kurelić kaže da je to tema koja je uvijek aktualna, o kojoj građani raspravljaju i na ulici i u kafićima. Nekome je važno uređenje njegove okućnice, a drugome možda vizija Opatije kao velikog šoping centra, našalio se Kurelić najavljujući sutrašnju tribinu i pozivajući građane da se odazovu u što većem broju. Poslušajte razgovor:

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.