Hrvatski radio

Radio Rijeka

Predstavljen program obilježavanja Dana grada Crikvenice

11.08.2020.

14:04

Autor: Ivan Ribarić

Foto: Grad Crikvenica

Foto: Grad Crikvenica

Foto: - / -

Dani grada Crikvenice ove će se godine održavati od 14. do 16. kolovoza te će obilježavanje Dana grada započeti u petak, 14. kolovoza uz dječji program u centru Crikvenice gdje svu djecu od 19 sati očekuju vesele maskote i baloni, a nastavit će se uz glazbeni program na čak tri pozornice.

Na Trgu Stjepana Radića sve prisutne zabavljati će Trio Marinero te u stankama DJ Boris, u Preradovićevoj ulici atmosferu će zagrijati Grooversi dok će svi željni malo intimnije atmosfere i laganijih ritmova moći poslušati talentiranu Medeu Market Sindik u pratnji Matea Žmaka.

Sve građane grada Crikvenica, ali i goste, razveselit će i sajam povodom Vele Gospe koji će se održati u Ulici Braće Brozičević (ispred Konzuma) na sam blagdan Vele Gospe od 8 sati, a u gradu će ponovno biti i vesele maskote te baloni za svu djecu.

U 10 sati planiran je start 110. Plivačkog maratona Šilo-Crikvenica koji će se ove godine održati u skladu sa epidemiološkim mjerama te će maraton plivati 110 plivača – baš u znaku rođendana maratona. Koncelebrirana Sveta Misa u čast Vele Gospe u Crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije u Crikvenici održat će se s početkom u 11 sati.

Tradicionalni koncert povodom Vele Gospe „Glasovirom za srce & dušu“ održat će pijanist Vitomir Ivanjek na terasi Crkve sv. Jakova u Jadranovu (Crkva sv. Jakova u slučaju lošeg vremena) uz besplatan ulaz.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.