Hrvatski radio

Radio Rijeka

Prijave za maraton Šilo – Crikvenica trajale samo pedesetak minuta!

03.08.2021.

10:54

Autor: HRT - Radio Rijeka

Foto: Turistička zajednica Grada Crikvenice

Foto: Turistička zajednica Grada Crikvenice

Foto: - / -

Prijave sudionika za najstariji plivački maraton na Jadranu od Šila do Crikvenice trajale su samo pedesetak minuta, jer se već u tom kratkom vremenu prijavio maksimalni mogući broj sudionika. Maraton će se održati 15. kolovoza na blagdan Velike Gospe.

Ove godine, kao i prošle, zbog epidemioloških razloga, donešena je odluka o ograničavanju broja prijava pa će na maratonu sudjelovati samo 111 sretnika koji su se najbrže prijavili.

Nakon detaljne provjere podataka i uplate kotizacija, možda će se otvoriti mogućnost za prijavu dodatnih sudionika, no to će se znati tek 8. kolovoza, kada ističe rok za uplatu kotizacija. 

Na maraton je prijavljeno najviše hrvatskih plivača, no bit će i sudionika iz Slovenije, Italije, Francuske i Srbije. Najstariji prijavljeni plivač je vitalni 72-godišnjak, a namlađi plivač ima devet godina! 

Start je u 10 sati u Šilu na otoku Krku, a cilj u centru Crikvenice. Detaljnije informacije o ovom plivačkome maratonu možete pronaći ovdje. 

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.