Hrvatski radio

Radio Rijeka

Program emotivne higijene za samopomoć u korona krizi

27.10.2020.

12:54

Autor: Josip Krmpotić

Foto: Igor Mošič / privatni arhiv

Foto: Igor Mošič / privatni arhiv

Foto: - / -

Riječanin Igor Mošič emotivnu higijenu razvija posljednjih šest godina. Da bi proširio spoznaje potegnuo je daleko u svijet, sve do Tibeta i Indije, a potaknut korona krizom i novim okolnostima, cijeli program učinio je dostupnim na internetu - besplatno.

Igor Mošič, autor i osnivač NAM emotivne higijene, diplomirani ekonomist iz Rijeke koji se o znanosti uma školuje i povremeno živi u himalajskom području Sjeverne Indije, u mjestu McLeod Ganj, vjeruje da znanja koja se temelje na tibetanskoj znanosti uma mogu biti vrlo korisna u novim uvjetima života. 

I stoga bi šteta bila, barem u trenutnim okolnostima, a koja bi mogla postati i trajnijega karaktera, ne upoznati Igora i njegovo bavljenje tim segmentom života.

Pohađanje online NAM-a organizirano je u 10 video modula i traje oko 15 sati tijekom pet tjedana. Potpuno je besplatno, bez skrivenih namjera ili traženja donacija, sponzora itd. Opis programa možete pronaći OVDJE, a u nastavku poslušajte razgovor s Mošičem:

Program emotivne higijene za samopomoć u korona krizi, pripremio Josip Krmpotić

Foto: Igor Mošič / privatni arhiv

Foto: Igor Mošič / privatni arhiv

Foto: - / -

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.