Hrvatski radio

Radio Rijeka

Projekt RadaЯ počeo s provedbom aktivnosti; prijave i dalje u tijeku!

22.01.2022.

10:08

Autor: Radio Rijeka

sportsko penjanje

sportsko penjanje

Foto: - / Pixabay

Projekt RadaЯ, kojeg Centar tehničke kulture Rijeka provodi zajedno s partnerima Visokom poslovnom školom PAR, Sportsko penjačkim klubom ''Tuhobić'', Jedriličarskim klubom Maxi i Hrvatskim zavodom za zapošljavanje – regionalnim uredom Rijeka, započeo je s provedbom svojih prvih aktivnosti.

Prva grupa korisnika projekta RadaЯ počela je s edukacijama i sportskim aktivnostima koje im se nude u sklopu projekta. Sportsko penjanje, jedrenje, edukacije za asistente na EU projektima i edukacije za administratore u sportskim organizacijama samo su neke od aktivnosti koje korisnici projekta vrijedno pohađaju, a najbitnije je napomenuti da projekt RadaЯ još uvijek prima nove korisnike.


Ovom projektu možete se pridružiti ispunjavanjem prijavnice na web stranici Centra tehničke kulture Rijeka ili dolaskom na RadaЯ info kutak koji se održava svakog četvrtka u 11 sati u prostorima Centra tehničke kulture Rijeka (Školjić 6). 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.