Hrvatski radio

Radio Rijeka

Projekt Rijeka EPK 2020 na vodećem turističkom sajmu u Berlinu

06.03.2019.

14:50

Autor: Olivera Vinković

Foto: Pixsell

Foto: Pixsell

Foto: - / -

Projekt Rijeka EPK 2020 predstavlja se ovog tjedna u Berlinu, na vodećem turističkom sajmu ITB Berlin. Rijeka će se na posebnom štandu predstaviti kao europska luka različitosti te predstaviti najveći kulturni projekt u Hrvatskoj.

Iz Berlina se u program Radio Rijeke javila jedna od organizatorica EPK 2020 Andrea Blažević. "Ono što je posebno zanimljivo je da se na štandu na televizijskom ekranu vrti jedna posebno za ovu prigodu sastavljena prezentacija, među kojima je i jedan promotivni video Nadije Mustapić i Tonija Meštrovića o cijelom procesu restauracije broda Galeb i Palače Šećerane koji su jedni od najvećih projekata u sklopu EPK. Sutra točno u podne bit će premijerno prikazan promotivni video poznatog hrvatskog redatelja Dalibora Matanića, promotivni video Rijeke 2020 i Turističke zajednice koji između ostalog prikazuje Brod Galeb i Palaču Šećerane kao bitno industrijsko povijesno naslijeđe grada Rijeke", rekla je Blažević.

Na istom štandu predstavit će se i Hotelska kuća Jadran hoteli, turističke agencije My travel, Travelana, MedAdria i Arriva travel. Poslušajte izjavu:

Predstavljanje EPK 2020 u Berlinu, pripremila Olivera Vinković

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.