Hrvatski radio

Radio Rijeka

Promet u Adamićevoj i dalje prekinut: večeras ili sutra se otvara!

26.11.2018.

13:00

Autor: Neva Funčić

Foto: Pixsell

Foto: Pixsell

Foto: - / -

Adamićeva ulica u središtu Rijeke bit će otvorena za promet danas u kasnim večernjim ili sutra tijekom ranoga jutra. Promet u Adamićevoj je još uvijek prekinut, što je ponovno jutros izazvalo ogromne gužve. nakon što se u četvrtak na ulicu urušio dio zida i građevinske skele.

Adamićeva ulica u središtu Rijeke bit će otvorena za promet danas u kasnim večernjim ili sutra tijekom ranoga jutra, najavio je Danijel Frka iz Gradskog prometnog centra. Vozačima je zbog suženja prometnice preporučio da ipak nastave koristiti obilazne pravce, sjeverni koridor ili riječku zaobilaznicu.

Nakon što smo od glavnog nadzornog inženjera na gradilištu Korzo 13, gdje se obnavlja zgrada bivše pošte, dobili informaciju da sutra mogu osigurati otvaranje jednog prometnog traka, mi smo u dogovoru s prometnom policijom i Hrvatskim cestama pripremili sve da se ulica sutra tijekom jutra i otvori, rekao je Frka.Obaveza je izvođača da pripremi svu prometnu signalizaciju za suženje s dva na jedan trak, a uz Adamićevu će istovremeno biti otvoreni i Jelačićev trg, Ribarska ulica, Veslarsku i ulicu Fiumara. 

Frka ipak vozačima preporučuje da, zbog suženja dijela prometnice, i dalje koriste obilazni sjeverni koridor ili zaobilaznicu. No od koliko sati će točno sutra biti otvoren promet kroz Adamićevu, još se ne zna.

Poslušajte izjavu:

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.