Hrvatski radio

Radio Rijeka

Promocija Kvarnera: slikom na avionu do putnika u cijelom svijetu

22.11.2018.

18:25

Autor: Tatjana Sandalj

Foto: Goran Kovačić / Pixsell

Foto: Goran Kovačić / Pixsell

Foto: - / -

U Zračnu luku Rijeka sletio je Eurowingsov zrakoplov označen promotivnim slikama Kvarnera. Kvarner je na taj način proteklih nekoliko dana reklamiran u zračnim lukama Zuricha, Londona, Hamburga, Dresdena, Berlina, Manchestera i Rima, a tako će biti sve do studenoga iduće godine.

Svečanim vodenim slavolukom, u zračnoj luci na Krku, dočekan je zrakoplov A320 kompanije Eurowings registraske oznake D-AEWK iz Dusseldorfa koji promovira Kvarner u Europi i svijetu.

Naime, na njemu su 14. studenoga postavljene velike promotivne naljepnice Kvarnera, što je značajan model promocije regije u svim destinacijama koje će zrakoplov posjetiti u narednih godinu dana.

Zrakoplov će, uz brojne destinacije, operirati i na zimskoj liniji Dusseldorf-Rijeka-Dusseldorf koja prometuje svakog četvrtka i nedjelje do kraja ožujka, a karte se mogu nabaviti već od 19,99 eura.

U ovoj godini je Zračna luka Rijeka uložila gotovo tri milijuna kuna vlastitih sredstava u promociju regije putem zračnih prijevoznika te je uloženo još gotovo četiri milijuna kuna sredstava udruženih HTZ, TZ Kvarnera, PGŽ i jedinica lokalne samouprave na području Županije.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.