Hrvatski radio

Radio Rijeka

Pružimo ruku ljubavi - za udrugu DIRA Rijeka

29.02.2016.

12:01

Autor: Gloria Fabijanić Jelović

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Humanitarni koncert za Udrugu DIRA Rijeka, nazvan "Pružimo ruku ljubavi", u organizaciji Lions kluba Korzo - Rijeka, održat će se večeras u 19:30 u HKD-u na Sušaku. Nastupit će brojni glazbenici iz riječkoga kraja i šire.

U galeriji Kortil bit će postavljena i izložba fotografija Mali princ autora Srđana Hulaka. Fotografije prate njegova sina kada je imao tri godine, kada mu je dijagnosticiran razvojni poremećaj iz autističnog spektra.

Na koncertu će zapjevati, zasvirati i zaplesati ENI, Damir Kedžo, Mia Negovetić, Antonela Doko, Danijel Jurišević, Mateo Pilat, Lana Končarević, Pjevački zbor mladih Josip Kaplan, Ženska klapa Kastav, Riječki komorni zbor Val te Plesna skupina Ri Dance.

Sav prikupljeni novac namijenjen je Udruzi za pomoć djeci s teškoćama u razvoju i poticanje harmoničnog razvoja djece i mladih DIRA Rijeka. Time će se nabaviti neurofeedback aparat pomoću kojeg djeca i mladi s teškoćama u razvoju postižu i pokazuju napredak te se lakše integriraju u svakodnevni život. Gloria Fabijanić Jelović razgovarala je s tajnicom LK-a Korzo Marinom Seiler D'Annibale:

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.