Hrvatski radio

Radio Rijeka

Prva atletska utrka na Silvestrovo u Delnicama

22.12.2015.

17:44

Autor: Nenad Lučić

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Zahvaljujući projektu Delničke adventske bajke Delnice bi, brojem posjeta izletnika, mogle imati turistički uspješan prosinac. Dobru godinu gradska Turistička zajednica i Goranski sportski centar odlučili su zaključiti novom i danas najavljenom manifestacijom.

Riječ je o prvoj Silvestarskoj atletskoj utrci ulicama Delnica, zemljopisno najvišeg grada u Hrvatskoj, na kojoj će biti organizirano natjecanje seniora i djece. Događaj će početi na Silvestrovo u 11 sati na središnjem delničkom trgu. "Mi smo željeli potencirati činjenicu da, uz to što mnogi trče na Silvestrovo i samu Novu godinu, nitko ne organizira utrke na nadmorskoj visini koju ima naša lokalna samouprava. Zato smo osmislili natjecanje koje će, vjerujem, mnoge privući da dođu trčati u najviši grad Hrvatske. Vjerujem, imajući u vidu povratne informacije od ljudi koji trče, da će se odazvati toj manifestaciji", kaže gradonačelnik i predsjednik gradske Turističke zajednice Ivica Knežević. Poslušajte izjavu:

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.