Hrvatski radio

Radio Rijeka

Prvi brdsko-biciklistički maraton na širokom prostoru Grobinštine

23.05.2018.

12:43

Autor: Josip Krmpotić

Foto: Pixsell

Foto: Pixsell

Foto: - / -

Gro Alps Bike Maraton - prvi rekreativni brdsko-biciklistički maraton na širokom prostoru Grobinštine, nikoga ne bi smio ostaviti ravnodušnim. Uvjereni su u to organizatori koji upućuju vrlo jednostavan poziv - budite naši dragi gosti i uvjerite se koliko nam je ljepota na dohvat ruke!

Domaćini lokalnoga brdsko-biciklističkoga kluba, koji uz pokroviteljstvo obje općine - Čavle i Jelenje te Primorsko-goransku županiju, Grad Rijeku i Padobranski klub "Krila Kvarnera", sa čije će avionske piste krenuti sve tri nedjeljne utrke, upućuju vrlo jednostavan poziv - budite naši dragi gosti i uvjerite se koliko nam je ljepota na dohvat ruke - grobničke Alpe, grobničko polje, Platak...

Gosti Josipa Krmpotića su načelnica Općine Čavle Ivana Cvitan Polić, zamjenik načelnika Općine Jelenje Dino Piljić i direktor i organizator utrke Hrvoje Brnelić, koji u startu odgovara na pitanje jesu li staze teške. Poslušajte:

Foto: Josip Krmpotić / Radio Rijeka

Foto: Josip Krmpotić / Radio Rijeka

Foto: - / -

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.