Hrvatski radio

Radio Rijeka

Prvi gosti u Hotelu Navis već za dvadesetak dana

23.04.2015.

14:11

Autor: Marijana Smokvina

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Iako se čini da je još puno posla na gradilištu Hotela Navis, izvođač radova i investitor obećali su da će novi hotel prve goste primiti za dvadesetak dana.

Hotel na atraktivnoj lokaciji, uz more, prve bi goste trebao primiti u svibnju. Riječ je o investiciji vrijednoj šest milijuna eura. Objekt će imati četrdeset soba i pet apartmana, a zaposlit će pedeset osoba, rekao je Krunoslav Kapetanović.

Kapetanović tvrdi da su sve studije pokazale da je to isplativa investicija: hotel s pet zvjezdica za bogatu klijentelu u kojem svaka soba ima pogled na more, terasu. Hotel će imati restoran, wellness centar, vanjski i unutarnji bazen.

Glavni projektant Idis Turato zaključio je da je to jedan od projekata koji je najbrže napravio jer zgrada zapravo "lebdi" na stijeni.Opatijski gradonačelnik Ivo Dujmić istaknuo je da lokalna samouprava daje punu podršku investitoru, podršku i pri traženju koncesije za plažu i vezove jer ovakav objekt to zaslužuje. 

Zanimljivo je da se uz sami hotel gradi i privatna vila čiji je vlasnik Žarko Mrkušić. Javlja Marijana Smokvina: 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.