Hrvatski radio

Radio Rijeka

Radio Rijeka i Robert Ferlin i ove godine nominirani za Zlatni Studio!

20.12.2019.

11:30

Autor: HRT - Radio Rijeka

Foto: Boris Kanazir / HRT Radio Rijeka

Foto: Boris Kanazir / HRT Radio Rijeka

Foto: - / -

HRT Radio Rijeka i Robert Ferlin i ove su godine u konkurenciji za nagradu Zlatni Studio. Radio Rijeka nominirana je za radio, a omiljeni glas omiljenog radija, Robert Ferlin za glas godine. Pod motom "Najbolji biraju najbolje", stručni žiri u svakoj je kategoriji nominirao 5 najboljih.

Nagrada Zlatni Studio dodjeljuje se u pet kategorija: televizija, radio, kazalište, film i glazba. Odluku o nominacijama donosi žiri, a ukupno je pet nominiranih po svakoj nagradi.

U kategoriji Radio godine konkurenciju će nam činiti: Narodni radio, Otvoreni radio, Radio Dalmacija i Radio Kaj, dok će se uz Roberta Ferlina da postanu Glas godine boriti: Joško Bonaći, Dubravka Družinec Ricijaš, Hrvoje Kečkeš i Mislav Togonal.

Nije radio sve što svira, slogan je HRT - Radio Rijeke, koja je prošle godine zahvaljujući vašim glasovima ušla u drugi krug, odnosno među tri najbolje radijske postaje, a ove godine imamo opet priliku postati radio godine i osvojiti priznanje koje nam Vašim glasovima dajete Vi, naši slušatelji.

Pokažimo zajedno zašto je Vaš i naš radio jedna od najslušanijih radijskih postaja u Hrvatskoj, a desetljećima najslušanija u regiji. Svoj glas možete dati ovdje.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.