Hrvatski radio

Radio Rijeka

Radio Rijeka i Robert Ferlin i ove godine nominirani za Zlatni Studio!

12.12.2020.

11:09

Autor: HRT - Radio Rijeka

Foto: Boris Kanazir / HRT Radio Rijeka

Foto: Boris Kanazir / HRT Radio Rijeka

Foto: - / -

Radio Rijeka i Robert Ferlin i ove su godine u konkurenciji za nagradu Zlatni Studio. HRT - Radio Rijeka nominirana je za najbolji radio 2020, a omiljeni glas omiljenog radija, Robert Ferlin za najbolji radijski glas.

Za Zlatni Studio konkuriraju najbolja ostvarenja i osobe na/u televiziji, filmu, radiju, kazalištu i glazbi, a glasovanje traje do početka siječnja 2021. Žiri televizijskih, filmskih, radijskih, kazališnih i glazbenih profesionalaca nominirao je pet najboljih ostvarenja ili osoba u 19 kategorija, a dalje odlučuje publika! 

U kategoriji Najbolja radijska postaja konkurencija su nam: Narodni radio, Radio Dalmacija, Radio Istra i Radio Kaj, dok se, uz Roberta Ferlina, za titulu Najboljeg radijskog glasa bore: Maja Ciglenečki, Edita Lučić Jelić, Jadranka Nišević i Siniša Švec.

Nije radio sve što svira, slogan je HRT - Radio Rijeke, koja je i prošle godine zahvaljujući vašim glasovima ušla u drugi krug natjecanja. Opet imamo priliku postati najbolja raidijska postaja i osvojiti priznanje koje nam Vašim glasovima dajete Vi, naši slušatelji.

Pokažimo zajedno zašto je Vaš i naš radio jedna od najslušanijih radijskih postaja u Hrvatskoj, a desetljećima najslušanija u regiji. Svoj glas možete dati OVDJE.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.