Hrvatski radio

Radio Rijeka

Razbojništvo u casinu, krađa torbice i mesa

01.12.2015.

11:23

Autor: Boris Kanazir

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Jučer i u noći s nedjelje na ponedjeljak policija je na području Primorsko-goranske županije zabilježila tri slučaja razbojništava i krađa. U Rabu je opljačkana kockarnica, u Rijeci je istrgnuta torbica, a u Vrbovskom ukradeno meso.

Nepoznati je počinitelj u ponedjeljak rano ujutro upao u casino u Rabu. Uz prijetnju oružjem, od zaposlenika je otuđio novac. Ozlijeđenih osoba nije bilo, a razbojnik je pobjegao s više desetaka tisuća kuna. Policija za njim intenzivno traga.

U Rijeci, na Vežici, metom drskoga kradljivca bila je 72-godišnja hrvatska državljanka. Zasad nepoznati počinitelj istrgnuo joj je torbicu s dokumentima i novcem, udaljivši se u nepoznatom smjeru. Procjenjuje se da je starija žena oštećena za nekoliko tisuća kuna.

Policija je, pak, u Vrbovskom uhvatila 49-godišnjaka za kojeg se sumnja da je iz gospodarske zgrade ukrao 50 kilograma mesa i dvije litre alkoholnoga pića. Sve se dogodilo u noći s nedjelje na ponedjeljak na području Vrbovskoga. Dio ukradenoga mesa policija je pronašla kod počinitelja i vratila vlasniku. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.