Hrvatski radio

Radio Rijeka

14:02 / 16.08.2019.

Autor: Albert Petrović / HRT Radio Rijeka

Riječani iz cijeloga svijeta u radijskom eteru proslavili nogometni uspjeh

Foto ilustracija: Pixsell

Foto ilustracija: Pixsell

Foto: - / -

Da se program Radio Rijeke sluša u cijelom svijetu, odavno je poznata stvar, ali uvijek nas oduševe javljanja naših slušatelja iz dalekih, egzotičnih mjesta, s kojima smo, eto, povezani eterom. Ništa drugačije nije bilo ni nakon jučerašnjeg slavlja Rijeke protiv škotskog Aberdeena.

Pratio se sinoćnji uspjeh riječkih nogometaša između ostalog, na Bahamima, javio se u naš program i riječki pomorac iz engleskog Hulla, a svi koji su se zatekli na putu bez mogućnosti gledanja TV prijenosa, uživali su u pobjedi uz Roberta Ferlina i Radio Rijeku.

Bilo je i onih koji su odlučili ostati kod kuće i radijski prijenos pretpostaviti televizijskoj slici jer, kažu, tako se bolje osjeti i doživi utakmica. U svakom slučaju, Radio Rijeka i dalje će pratiti podvige naših nogometaša, već u četvrtak, nadamo se reprizi sinoćnje večeri u belgijskom Gentu. Poslušajte kako je to jučer zvučalo u eteru Radio Rijeke:

Radio i NK Rijeka, pripremio Albert Petrović

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.