Hrvatski radio

Radio Rijeka

Riječanka Elena Brumini u važnoj ulozi popularnog mjuzikla Mamma Mia!

28.05.2018.

11:00

Autor: Gloria Fabijanić Jelović

Foto: Gloria Fabijanić Jelović / Radio Rijeka

Foto: Gloria Fabijanić Jelović / Radio Rijeka

Foto: - / -

Glumica, plesačica, koreografkinja, pjevačica, Riječanka Elena Brumini, čijih se sjajnih uloga sjećamo s dasaka našeg velikog riječkog kazališta Ivana pl Zajca, kao i Gradskog kazališta lutaka, dotrčala je između mnoštva obaveza i nastupa i do našeg riječkog radijskog studija na jednu kratku ćakulu.

Već treći put, opatijsko-riječka publika vidjet će zagrebački musical "Mamma Mia" u kojem jednu od važnijih uloga igra Elena Brumini, a kao koreografkinja pomogla je 27. svibnja i Olji Dešiću i polaznicima riječkoga Studia Maraton u izvedbi obilježavanja njihovih deset godina rada i postojanja u Centru Zamet.

Elena je nemirna duha, uvijek željna promjena, odnedavno veganka koja se intenzivno bavi proučavanjem joge i proučavanjem same sebe. Kao slobodna umjetnica, traži se na tržištu rada i kako sama kaže "ima zlatnih trenutaka, ali i trenutaka kada su termini prazni, kada ne glumi i tada dolazi do spoznaje da treba učiti i sebe pronaći u nekim stvarima koje je do sada samo dotakla."

Poslušajte studijski razgovor Elene Brumini i Glorije Fabijanić Jelović u audio zapisu:

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.