Hrvatski radio

Radio Rijeka

Riječka grupa Jonathan zvijezde prvog izdanja nagrade Rock&Off

10.01.2019.

11:49

Autor: Ivica Vrkić

Foto: Facebook događaj

Foto: Facebook događaj

Foto: - / -

Riječka grupa Jonathan i splitski hip hop glazbenik Vojko V imaju najviše nominacija za prvo izdanje novinarske nagrade "Rock & Off", a slijedi ih reper Edo Maajka, objavili su danas organizatori. Završna dodjela nagrade "Rock & Off" bit će održana 31. siječnja u zagrebačkoj Tvornici kulture.

Rockerske snage predvode Goran Bare & Majke i grupa The Strange, a s po dvije nominacije mogu se pohvaliti pop sastavi Mangroove i Nipplepeople te multižanrovski Chui.

Za nedavno pokrenutu nezavisnu novinarsku nagradu glasalo je 64 novinara i medijskih djelatnika koji su odabrali najbolje domaće glazbenike i autore u prošloj diskografskoj godini, a bit će nagrađeni u devet kategorija: Album godine, Pjesma godine, Veliki prasak, Koncertni izvođač te izvođači godine u kategorijama Rock&Off, Pop&Off, Rap&Off, Electro&Off te Jazz&Off.

Završna dodjela nagrade "Rock&Off" bit će održana 31. siječnja u zagrebačkoj Tvornici kulture, a uz novinarske, bit će dodijeljena i "Nagrada publike" za koju možete glasati od 15. do 30. siječnja na adresi www.iskon.hr.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.