Hrvatski radio

Radio Rijeka

Riječke ljetne noći: Tragove u sjeti obojit će publika

09.07.2016.

10:54

Autor: Tatjana Sandalj

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

U vrtu Pomorskog i povijesnog muzeja Hrvatskog primorja u 21 sat počet će koncert na kojem Matija Dedić i Zoran Predin predstavljaju album "Tragovi u sjeti 2". Provjerili smo kako se dvojac priprema za nastup u Rijeci.

Zoran Predin i Matija Dedić prvi put će svirati u ljetnom pivskom vrtu PPMHP, ali Predin tvrdi da prostor nije bitan koliko publika dobre volje i energija koju će razmjenjivati. Štoviše, obzirom da su dva glazbenika sama na pozornici, od publike očekuju da budu dobri vokali koji će dati dodatnu boju refrenima. 

Program koncerta je kombinacija prvog i drugog albuma "Tragovi u sjeti", ali Predin tvrdi da su pripremili i neka iznenađenja da ne bi bili predvidljivi. 

Tragove u sjeti istraživali su u minimalističkom aranžmanu, pustili su prste da sviraju, pa će tako, najavljuju biti i večeras. Dedić priznaje da je zapravo cijeli projekt Predinov, a on je pristao sudjelovati upravo zbog ostavljene mu slobode rada na pjesmama. Poslušajte u kakvom raspoloženju očekuju nastup pred riječkom publikom:

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.