Hrvatski radio

Radio Rijeka

Riječki Stožer zimske službe uveo drugi stupanj pripravnosti!

01.03.2018.

11:09

Autor: Josip Krmpotić

Foto: Matea Krmpotić / Radio Rijeka

Foto: Matea Krmpotić / Radio Rijeka

Foto: - / -

Stožer Zimske službe Grada Rijeke uveo je od 10 sati drugi stupanj pripravnosti, zbog snijega koji je počeo padati, ali - barem zasad - ne predstavlja nikakvu prepreku normalnom odvijanju prometa. U Rijeci je, u 10 sati, uz lagano lepršanje snijega, u zraku izmjerena temperatura od -2 stupnja.

Traje posipavanje ključnih prometnica na cijelom području grada, a ukoliko se prilike dodatno pogoršaju, Stožer će o svim promjenama obavijestiti učesnike u prometu o svemu. Ono što je već sad izvjesno je da bi nam za popodnevnu vožnju gradom jako dobro došla zimska oprema i da će kretanje bez nje biti zabranjeno.

U Rijeci je, u 10 sati, uz lagano lepršanje snijega, u zraku izmjerena temperatura od dva stupnja u minusu. Kad smo kod zimskih uvjeta, pred pola sata uvedeni su na Otoku Cresu - na cestama Porozina-Osor te Merag-Cres, a na svim ostalim cestama na Cresu obavezna je uporaba zimske opreme.

Galerija
Foto: Matea Krmpotić / Radio Rijeka, Foto: -/-
Foto: Matea Krmpotić / Radio Rijeka, Foto: -/-Foto: Matea Krmpotić / Radio Rijeka, Foto: -/-Foto: Matea Krmpotić / Radio Rijeka, Foto: -/-Foto: Blanka Uzelac / Radio Rijeka, Foto: -/-

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.