Hrvatski radio

Radio Rijeka

Riječki studenti u garaži izgrađuju automobilske bolide milijunske vrijednosti

12.10.2022.

22:13

Autor: Anja Matić

bolid na stazi

bolid na stazi

Foto: - / Riteh Racing Team

Zanima li vas kakav je osjećaj biti članom najvećeg projekta na riječkom Sveučilištu? Znate li kako izgraditi električni bolid iz nule ili pak želite sudjelovati na natjecanjima na svjetski poznatim stazama Formule 1?

Ako je odgovor na barem jedno pitanje potvrdan, onda možda želite postati dio Riteh Racing Teama, najvećeg studentskog riječkog projekta. 

Nije bitno s kojeg fakulteta dolaziš, dovoljno je da imaš entuzijazam i volju za radom kako bi uz okupljene studente u timu iz ideje stvorio proizvod, u našem slučaju bolid te pritom naučio kako stvari funkcioniraju u realnom svijetu.

Mislav Kolenc

Trenutno su u tijeku regrutacije za studente koje će trajati do 6. studenoga. Više o projektu, čime se točno bave i na koji način možete postati dio ovog produktivnog tima rekli su nam gosti u studiju na Korzu, voditelj tima Miroslav Kolenc i voditeljica marketinga i menadžmenta Filipa Topčić.


Poslušajte cijeli razgovor:

Postani dio ambicioznog tima!

ekipa u studiju na Korzu

ekipa u studiju na Korzu

Foto: Lucija Banko / Radio Sova

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

Emisija

Radio Sova

Studentski program nastao suradnjom Sveučilišta u Rijeci i Radio Rijeke. Pripremaju ga studenti voditelji, novinari, tonci i glazbeni urednici. Bave se svim aspektima studentskog života u gradu i šire.

Poslušajte u Slušaonici