Hrvatski radio

Radio Rijeka

"Riječko srce": koncertom u Zajcu do opreme za riječki hospicij

11.10.2017.

13:09

Autor: Josip Krmpotić

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Humanitarna udruga "Riječko srce", nakon uspješno okončane akcije "Sve za našu djecu", pokrenula je još jednu izuzetno humanu priču - "Riječko srce za riječki hospicij" u HNK Ivana pl. Zajca u utorak 12. listopada u 20:30 sati.

Prvom su humanitarnom akcijom "Sve za našu djecu" uspjeli osigurati sredstva za obnovu čekaonice i igraonice Odjela za hematologiju i onkologiju Dječje bolnice Kantrida. U četrvrtak 12. listopada, koncertom u Hrvatskome narodnom kazalištu Ivana pl. Zajca, Rijeka će još jednom pokazati da ima veliko srce - to je već izvjesno jer ulaznica za koncert gotovo da više i nema.

Nastupit će poznati glazbenici: Antonio Krištofić, Damir Kedžo, Duško Jeličić, Joso Butorac, Francesco Squarcia, klape Kastav, Nevera i Reful, Mario Batiffiaca, Mirjana Bobuš, Vivien Galetta i Voljen Grbac. Sav prihod od prodanih ulaznica namijenjen je nabavci aparata za dezinfekciju prostorija potrebnog riječkom hospiciju.

O "Riječkom srcu za riječki hospicij" Josip Krmpotić je razgovarao s prvim čovjekom Udruge "Riječko srce" Daliborom Horvatom:

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.