Hrvatski radio

Radio Rijeka

Riječkoj Klinici za infektologiju predan defibrilator-monitor

29.06.2020.

14:56

Autor: Saša Vuksan

Foto: KBC Rijeka

Foto: KBC Rijeka

Foto: - / -

Klinici za infektologiju KBC-a Rijeka u ponedjeljak je predan defibrilator-monitor za koji su sredstva prikupljena tijekom ovogodišnje humanitarne akcije "Sve za našu djecu". Tijekom akcije koju je organizirala Udruga Riječko srce prikupljeno je 84 tisuće kuna za kupnju uređaja.

I ove godine finale akcije prikupljanja sredstava bio je humanitarni koncert na Trgu Riječke rezolucije koji je održan krajem svibnja, a sudjelovali su Toni Cetinski, Mia Negovetić, Marko Kutlić i Jure Brkljača. Tijekom koncerta, koji je izravno prenosio Kanal Ri, iz call centra javljali su se liječnici i medicinske sestre.

Donirani uređaj su predstojnici Klinike za infektivne bolesti Biserki Trošelj Vukić, uručili predstavnici Udruge Riječko srce i Kanala Ri, organizatora 5. humanitarne akcije "Sve za našu djecu".

Humanitarna akcija namijenjena za pomoć djeci ove je godine iznimno prenamijenjena za pomoć KBC-u Rijeka u borbi protiv COVID-19 infekcije. U dosadašnjim akcijama prikupljeno je više od 500.000 kuna.

Foto: KBC Rijeka

Foto: KBC Rijeka

Foto: - / -

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.