Hrvatski radio

Radio Rijeka

Rijeka: dio Banderova bez vode; Energo ponovno pokrenuo grijanje

18.04.2017.

15:05

Autor: Tajana Petrović Čemeljić

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Zbog iznenadnog puknuća glavnog cjevovoda u Vukovarskoj ulici u Rijeci privremeno je prekinuta isporuka vode na dijelu Banderova - Vukovarska ulica od br. 28 do 58, dio Ulice Podpinjol i Uspon Irene Tomee. Iz Energa pak javljaju da su zbog zahlađenja ponovno počeli grijati.

Interventne službe su zbog puknuća cijevi u Vukovarskoj na terenu, a potpuna normalizacija vodoopskrbe očekuje se u kasnim večernjim satima. U međuvremenu tim područjem kruži autocisterna. Nakon završetka radova i ponovnog dolaska vode, valja je pustiti da teče dok se ne razbistri, javljaju iz Grada Rijeke.

Iz Energa javljaju da su zbog pada temperature danas pokrenuli grijanje u svim gradskim toplanama, za sve objekte priključene na toplinski sustav u Rijeci. Zgrade koje ne žele koristiti uslugu grijanja, mogu je isključiti u svojoj podstanici. Energo je inače ogrjevnu sezonu bio završio 31. ožujka, stoji u priopćenju.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.