Hrvatski radio

Radio Rijeka

Rijeka: javni natječaj za prodaju stanova bez pravog odziva

28.07.2020.

16:03

Autor: Olivera Vinković

POS na Hostovom bregu u Rijeci (Foto: Goran Kovačić / Pixsell)

POS na Hostovom bregu u Rijeci (Foto: Goran Kovačić / Pixsell)

Foto: - / -

Projekt gradnje POS-ovih stanova na Martinkovcu u Rijeci, najavljen je u utorak u riječkoj gradskoj upravi. Prva faza uključuje gradnju dvije višestambene građevine s 90 stanova, pristupnim putovima i parkirnim mjestima te uređenje okolnog zelenila na parceli.

Jedna od novih zgrada imat će 60, a druga 30 stanova. Bit će tipski, jednosobni s dnevnim boravkom i dvosobni. Nakon što završi projektiranje, gradnja će trajati godinu i pol dana, rekao je na kolegiju gradonačelnika Grada Rijeke Hrvoje Šćulac

Na kolegiju je bilo riječi i o javnom natječaju za prodaju stanova u vlasništvu Grada Rijeke koji je otvoren od 5. srpnja. Od 13 ponuđenih stanova, samo za dva su stigle valjane prijave. Kako za preostalih jedanaest stanova, tako ni za šest ponuđenih poslovnih prostora nije stigla niti jedna ponuda, izvijestila je v.d. pročelnica Odjela za gospodarenje imovinom Denis Šulina.

Poslušajte izjave:

Što uključuje nabava POS-a?, pripremila Olivera Vinković

Javni natječaj bez odziva, pripremila Olivera Vinković

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.