Hrvatski radio

Radio Rijeka

Rijeka: promet Adamićevom ulicom od utorka ponovno punom širinom

17.12.2018.

15:28

Autor: Tatjana Sandalj

Još malo i gotovo (Foto: Nel Pavletić / Pixsell)

Još malo i gotovo (Foto: Nel Pavletić / Pixsell)

Foto: - / -

Rijeka promet izvijestio je da će u utorak, 18. prosinca, od 2 do 3 sata ujutro, za sav promet biti zatvorena Adamićeva ulica u Rijeci. Uz završetak radova na sanaciji zgrade bivše pošte u Adamićevoj, bit će demontirana skela i uklonjeni zaštitni betonski elementi.

Za to vrijeme promet će biti privremeno preusmjeren iz Adamićeve u Henckeovu ulicu te nazad prema istoku ulicom Ivana Zajca, prema Drugom prometnom koridoru: cestom D404-Cindrićeva-Milana Smokvine Tvrdoga-Strossmayerova-Titov trg-Ivana Grohovca-Žrtava fašzma.

Iz Rijeka prometa mole sudionike u prometu da poštuju privremenu prometnu signalizaciju i najavljuju da će po završetku radova, od 3 sata, Adamićeva ulica biti otvorena za sav promet, u punoj funkciji.

Podsjećamo, 22. studenoga na Adamićevu ulicu urušila se skela postavljena zbog građevinskih radova na zgradi stare pošte. Promet ulicom bio je zatvoren, a onda otvoren samo u lijevom od dva prometna traka, zbog čega su nastajale prometne gužve u centru grada.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.