Hrvatski radio

Radio Rijeka

Rijeka: pronađeno tijelo muške osobe

16.02.2017.

19:47

Autor: Hina

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Na nepristupačnom kamenjaru na Svetom Križu, brdu na rubnom sjeveroistočnom dijelu Rijeke, u četvrtak popodne pronađen je mrtav muškarac, a neslužbeno se doznaje da je riječ o Željku Meštroviću, mužu žene koja je u utorak pronađena mrtva u neboderu u tom gradu.

Policija zasad nije objavila identitet muškarca koji je pronađen mrtav u suradnji s Hrvatskom gorskom službom spašavanja te uz pomoć drona kojim je pregledavano to područje.

U spremištu nebodera u Ulici Andrije Peruča 2 u riječkoj četvrti Donjoj Vežici, gdje je živjela s mužem Željkom Meštrovićem i malodobnim djetetom, u utorak ujutro pronađena je mrtva 33-godišnja O. M. Neki su mediji objavili da je bila dugogodišnja ovisnica o heroinu koja se više puta pokušala odviknuti od droge. 

Nakon toga za mužem je pokrenuta potraga od Rijeke, preko karlovačkog područja do naplatnih kućica u Lučkom na autocesti na ulazu u Zagreb. Prve neslužbene informacije da je O. M. ubijena opovrgnula je primorsko-goranska Policijska uprava u srijedu, ističući da se slučaj ne vodi kao ubojstvo.

Jučer je policija izvijestila da traga za "osobama koje bi mogle imati korisne informacije o tom slučaju, a koje su joj nedostupne". 

Budući da uzrok smrti 33-godišnjakinje obdukcijom nije utvrđen, kako se doznaje, obavljaju se dodatna ispitivanja u Centru za kriminalistička vještačenja "Ivan Vučetić".

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.