Hrvatski radio

Radio Rijeka

Rijeka: tamo gdje je najbolja soba u Hrvatskoj!

07.02.2020.

16:57

Autor: Vladimir Jurić

Staničić, vlasnici naj sobe s dodijeljenom im plaketom i Cappelli (

Staničić, vlasnici naj sobe s dodijeljenom im plaketom i Cappelli (

Foto: - / -

Dejanu Alpezi, vlasniku Teatro Suite & Rooms koji se nalazi u središtu Rijeke, pokraj kazališta, glavni direktor Hrvatske turističke zajednice Kristijan Staničić u petak je uručio nagrada za najbolju sobu u Hrvatskoj.

Riječ je o nagradi što se dodjeljuje u sklopu promotivne akcije "Biramo najbolje privatne iznajmljivače u Hrvatskoj".

Teatro Suit & Rooms sastoji se od šest soba i apartmana, a kategoriziran je s četiri odnosno, tri zvjezdice. Kako je na uručenju nagrade rekao vlasnik, popunjenost, tijekom devet mjeseci otkako su sobe u funkciji, je jako velika. "Gosti su bili iz gotovo cijelog svijeta, a mi se trudimo da budemo dobri domaćini", naglašava Dean Alpeza.

Ministar turizma Gari Cappelli zadovoljan je ponudom smještaja u Rijeci. Dodao je da grad već ima 1.000 kreveta u privatnom smještaju, a ukupno 3.000 ležajeva. Taj broj će se povećati kada se završi hotel Hilton na Costabelli. 

Direktor Turističke zajednice grada Rijeke Petar Škarpa naglasio je da je u siječnju Rijeka bila na četvrtom mjestu po dolascima u Hrvatskoj te da se i u narednim mjesecima očekuje povećan broj gostiju. Poslušajte izjave:

Dejan Alpeza: zadovoljan poslovanjem, pripremio Vladimir Jurić

Gari Cappelli: Rijeka postaje urbano turističko središte, pripremio Vladimir Jurić

Petar Škarpa: sjajni siječanjski rezultati, pripremio Vladimir Jurić

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.